Resellers:

Green Choice Refurb is een merk van de SES Group. Wij bieden resellers de mogelijkheid om het (bestaande) assortiment uit te breiden met een range van topkwaliteit refurbished producten. In een circulaire economie waar klanten steeds vaker bewust een duurzame keuze maken blijft de vraag naar refurbished producten dan ook alsmaar stijgen.

De prijzen van Green Choice Refurb producten zijn tot wel 70% voordeliger ten opzichte van nieuwe producten met een minimaal verschil in prestaties. Door de consument bewust te maken van alle voordelen van refurbished producten is de keuze voor refurbished bij veel consumenten snel gemaakt.

Een refurbished product is een marge product. Waar de markt met nieuwe producten onder enorme prijsdruk staat is dit bij refurbished producten niet het geval. Een goede en stabiele marge met een lagere prijsdrempel zonder dat er kannibalisme optreedt. Uit onderzoek is gebleken dat 35% van de consumenten die een refurbished product aankoopt op dat moment geen nieuw product had aangekocht. Deze groep consumenten converteerd op basis van prijs en kiest bewust voor een duurzaam product. Een potentiele omzetstijging van 35% met een betere marge t.o.v. nieuwe producten.

Interesse in het verkopen van de beste kwaliteit refurbished met het groene keurmerk? Neem dan contact met ons op.